Om oss

Nordlys Sport AS ble etablert 28 mars 2012. Firmaet jobber med agentvirksomhet, import og egenutviklet merkevare innen sportsbransjen, og har en portefølje med innovative, sterke merkevarer, som blant annet Black Diamond, Falke, Cep og Kahtoola.

Med tilsammen over 20-års erfaring har vi god kjennskap til bransjen. Vi er svært stolte over merkevarene vi representerer, og vi gleder oss alltid til å presentere våre varemerker i butikker med entusiastiske og kunnskapsrike medarbeidere.

På firmaets facebookside vil vi så ofte som mulig fortelle om eksisterende bestselgere og spennende nyheter. Legg gjerne igjen en kommentar. Sjekk vår facebookside her.

Hvem er vi?

dagsverre

Dag Sverre Espejord

Styreleder

Dag Sverre er grunnlegger og 50% partner i Nordlys Sport AS. Han har tidligere jobbet for Hansi AS, Alpina & Crispi Norge AS, Skigutane AS og Ute På Tur AS. Dag Sverre er den evige optimist og har ingen grenser (The sky is the limit).

Når han ikke er på reise for å besøke kunder, liker Dag Sverre turer i fjellet – årstid er ingen hindring. Med en kombinasjon av optimisme og nysgjerrighet har han vært innom det meste av aktiviteter innen sport og outdoor. Dette har blitt en styrke for vårt selskap Nordlys Sport AS.

Remi Mjelde

Daglig leder

I 2015 ble Nordlys Sport AS utvidet, og Remi Mjelde kom inn som 50% partner og daglig leder. Remi har en lang og solid erfaring innen sportsbransjen og salg. Han startet sin karriere ”på gulvet” i MX Sport i 1999, og har siden arbeidet som butikkleder i Sport 1, salgsrepresentant for Alpina & Crispi Norge AS og senest produktsjef for Crispi.

På fritiden er Remi en allrounder som uredd mestrer det meste. Hans interesser er særlig sykkel, klatring, løping og ski.

 

Tor Christian Granli

Salgssjef

I februar 2017 startet Tor Christian Granli som salgssjef i Nordlys Sport AS. Tor-Christian er en friluftsmann som nyter naturen året rundt, dette kombinert med svært gode sosiale antenner har han allerede markert seg som en strålende «fyr» i team Nordlys Sport. Tor-Christian har bred erfaring fra sportsbransjen, med mange år på gulvet i sportsbutikker og som selger for leverandør.

Når Tor-Christian ikke jobber, bruker han mye tid på sin bedrehalvdel, venner og familie. Naturen er flittig brukt hele året, der topptur og jakt er høyt prioritert. Tor Christian er etter hvert blitt en habil «brygger», noe som vi setter pris på i Nordlys Sport.